Kategórie
 
 
 
 
 

Blog

Slnečné fólie

Blog

Prehriatiu miestnosti v lete sa dá predísť aj inak ako klimatizáciou!

Leto je tu a s ním aj obdobie bohaté na dni, počas ktorých, najmä v posledných rokoch, padá jeden teplotný rekord za druhým. Samozrejme, slnko a teplo si najviac užijeme na dovolenke pri mori. Avšak počas letných dní sa väčšina z nás musí venovať aj pracovným povinnostiam a potrebujeme, aby náš biznis fungoval. A určite sa zhodneme na tom, že v kancelárii, či v predajných priestoroch tropické teploty nie sú také vítané ako na pláži.

 

Kvalitné materiály v reklame

Blog

Prečo používať v reklame kvalitné materiály a ako sa nedať oklamať nízkou cenou?

Z pohľadu výrobcu reklamy som si začala klásť otázku, čo ma ako zákazníka zaujímalo kedysi prioritne? Ako som dospela do štádia, že kvalita je pre mňa prioritou číslo jeden? Sama som sa zvykla orientovať na nízku cenu a dôležité parametre som nebrala do úvahy, ani len referencie. Ale naozaj sme však všetci tak bohatí, aby sme si mohli dovoliť kupovať lacné veci? A dá sa toto všetko vôbec aj v reklame? Samozrejme, že áno. Isteže existujú situácie, kedy sa použitie lacných materiálov a aplikácii vyslovene žiada. Nerazme však túto cestu všade a neustále.

Store dizajn | interiér a exteriér

Blog

Reklamná agentúra, ktorá vyrieši všetko pod jednou strechou.

Sme reklamná agentúra, ktorá spája dômyselne prepojené detaily a skĺbi Vaše predstavy s užitočnou funkčnosťou pôsobivým dojmom. Tak, aby ste zaujali na prvý pohľad a zanechali v zákazníkoch záujem o Váš produkt či službu aj na prvý pocit i dojem. Pomôžeme Vám so štýlovým a moderným dizajnom vášho obchodu. Store dizajn od A po Z je pre nás hračkou. Vytvoríme pre vás úplne nové predajne od počiatočného návrhu až po finálnu podobu alebo vám pomôžeme prerobiť vaše existujúce priestory. Dodáme im šmrnc a moderný nádych. Ponúkame Vám komplexné riešenia pri budovaní nových prevádzok, sietí či kancelárií. Vypočujeme si Vaše predstavy, zameriame interiér, exteriér, navrhneme, aj vyrobíme Vám všetko potrebné pre Vaše zviditeľnenie sa, ako napríklad svetelné boxy, 3D logá, stojany, reklamné polepy, reklamné predmety, … 

Svetelná reklama | Svetelné logo

Blog

Svetelná reklama je dobrým výberom pre zviditeľnenie firmy, prevádzky, predajne, reštaurácie či hotela.

3D logo z plexiskla

Blog

Elegantné riešenie označenia prevádzky výrobou a inštaláciou 3D loga z plexiskla.

 

Polep stien | Wall Wrap

Blog

Wall Wrap alebo polep stien alebo celopolep stien?

V zásade jedno a to isté, iba v rôznych jazykoch. Pre nás vždy výzva a radosť pracovať. Prečo? Pretože vždy pracujeme s tými najkvalitnejšími materiálmi, s ktorými je doslova radosť pracovať. 

Polep áut | Car wrap

Blog

Počuli ste už o tom, že reklamný polep auta, je ako pohyblivý banner? Viete ním osloviť potenciáInych zákazníkov všade tak, kde sa nachádza Vaše auto.

Stojan na produkty | Produktový stojan | POS stojan

Blog

To čo nás baví, je navrhovať a vyrábať rôzne typy stojanov na produkty  |  POS stojany. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia