Kategórie
 
 
 
 
 

Store dizajn | interiér a exteriér

Reklamná agentúra, ktorá vyrieši všetko pod jednou strechou.

 

Sme reklamná agentúra, ktorá spája dômyselne prepojené detaily a skĺbi Vaše predstavy s užitočnou funkčnosťou pôsobivým dojmom. Tak, aby ste zaujali na prvý pohľad a zanechali v zákazníkoch záujem o Váš produkt či službu aj na prvý pocit i dojem. Pomôžeme Vám so štýlovým a moderným dizajnom vášho obchodu. Store dizajn od A po Z je pre nás hračkou. Vytvoríme pre vás úplne nové predajne od počiatočného návrhu až po finálnu podobu alebo vám pomôžeme prerobiť vaše existujúce priestory. Dodáme im šmrnc a moderný nádych. Ponúkame Vám komplexné riešenia pri budovaní nových prevádzok, sietí či kancelárií. Vypočujeme si Vaše predstavy, zameriame interiér, exteriér, navrhneme, aj vyrobíme Vám všetko potrebné pre Vaše zviditeľnenie sa, ako napríklad svetelné boxy, 3D logá, stojany, reklamné polepy, dekoračné fólie, protislnečné fólie, billboardy, bannery, podlahovú grafiku, POP systémy, kartonáž, 3D písmo, reklamné predmety, … 

Na úvod ponúkame zopár dôležitých odporúčaní. Skúste si i Vy sami odpovedať na nasledujúce otázky a postaviť sa na stranu potenciálneho zákazníka, ktorý sa rozhoduje, či Vašu predajňu či prevádzku navštívi. Skúste nazrieť na Váš produkt či službu z jeho pohľadu. Čo vidíte?

 

Exteriér

Páčia sa Vám prevádzky polepené zvonku kompletne skrz naskrz alebo sa pristavíte a pozriete na tovar, či samotnú predajňu decentne zladenú so svojimi produktami a službami? Nemáte obavu vstupovať niekam, kde nevidíte, čo Vás čaká za dverami? Pre nás nie je takéto označovanie prevádzok veľmi príťažlivé. Radi vám pomôžeme s návrhom, ktorý ukáže, čo má a vo vnútri zaujme svojou autenticitou a prirodzenosťou. Dnes je moderné a zároveň ľudskú dušu pohladí, ak si dáte záležať na vytvorení príjemného prostredia vo vnútri Vašich obchodov, kaviarní, reštaurácií, či zariadeniach. Také miesto nie je potrebné zakrývať celopolepeným výkladom. A takémuto store dizajnu hovoríme silné a hlasné ÁNO.  Ak máte rovnaký názor, sme doslova spriaznené duše ????. Celkové príjemné firemné prostredie má podľa nás omnoho viac benefitov, ako príjemný pocit zákazníkov i zamestnancov.>

Naša reklamná agentúra si uvedomuje, že pre náš biznis by bolo lepšie realizovať celo polepy výkladov, ktoré sú pre nás finančne výhodnejšie a tak tlačiť najmä tie. Naším cieľom je však ukázať klientom i to, aké sú nové trendy a aké výhody to môže mať i pre ich biznis.

Polepom výkladov dávame jednoznačne áno, celo polepom už dnes nie!!!

Vsaďte radšej  na inovácie a inšpirujte sa spolu s nami. Navštevujeme školenia, kongresy i medzinárodné veľtrhy a hľadáme informácie, aby sme získali prehľad o tom, čo je na trhu nové. Pozrite sa spolu s nami na svetelnú reklamu, ktorá vie byť pútavá počas dňa aj v noci. Označte svoje miesto viditeľne s programovateľnými pixel LED, 3D logom v rôznych tvaroch, veľkostiach i písmach.

Interiér

Upútať na prvý pohľad nielen zvonku, ale vytvoriť v ľuďoch príjemný pocit a chuť vrátiť sa. Pomôžeme Vám už so samotným návrhom celého interiéru Vašej predajne, kancelárií, či kaviarne a reštaurácie. Čo sa týka samotnej realizácie, dokážeme zabezpečiť a inštalovať takmer všetko, čo si viete predstaviť. Tabule, vitríny, stojany, polepy, nápojové a jedálne lístky, svetelné i nesvetelné označenia kancelárií a budov, firemné odevy i darčeky alebo originálne dizajnové prvky. Všetko, čo fyzicky reprezentuje Vašu značku a prepojí ju spolu s pozitívnym dojmom so zákazníkmi. Store dizajn pre nás nie je len strohé vybavenie miestnosti, ale predstavuje pre nás i akéhosi ducha celého priestoru, ktorý naozaj prezentuje značku. Pri prvom kontakte s klientmi ponúka možnosť nacítiť, kde vzniká ich produkt a služba. Sami iste uznáte, že miesto, kde sa príjemne cítite, si zapamätáte a podvedome spojíte s produktom, či službou.

Naše skúsenosti s tvorbou reklamy, ktorú napríklad už roky zabezpečujeme veľkým obchodným reťazcom i menším prevádzkam, od pekární cez reštaurácie až po hoteli, sa snažíme pretaviť do napredovania a rozširovania našej ponuky i portfólia služieb najmä tak, aby sme Vám zároveň šetrili čas i financie.

 

Priamo vo výrobni pracujeme s rôznymi typmi materiálov. Vieme ich priamo potláčať UV tlačou a následne frézovať, rezať na CNC plotri alebo CO2 laserom, gravírovať, prípadne ohýbať a tvarovať na ohýbačke plastov. Napríklad:

  • Plexi sklologá, vitríny, stojančeky, dizajnové prvky, ...
  • Preglejka, MDF, drevo / masív – logá, stojany, stojančeky, stojany na POS produkty, dekorácie, jedálne lístky, tabule, ...
  • Doskové PVC, prípadne ekologické doskové materiály bez PVC, ktoré nezaťažujú prírodu – logá, dekoračné tabule s potlačenými vizuálmi, vitríny a stojany na produkty, ...
  • Kartón – vieme priamo potláčať a vytvárať výrobky rôznych druhov a tvarov,...
  • Alupanel – inak poznaný ako hliníkoplast, ktorý je veľmi vďačným materiálom pre akékoľvek značenie prevádzok, najmä pri výrobe svetelnýchnesvetelných boxov.
  • Fólie - wall wrap v interiéri, označovanie stien, regálov, pultov, pokladní, ...
  • Rôzne zvýrazňovacie prvky ako napr. plastové regál stopre, vyrábame napr. pre TERNO, BILLU, KAUFLAND.

Predstavte si, ako spolu zhmotníme Vašu ideu a začneme napĺňať vízie na Vašej ceste za úspešným projektom.

Čo všetko pre Vás vieme urobiť?

Navrhnúť

Našich grafikov vždy najviac teší, keď dokážu zhmotniť nápad našej kreatívy a všetci spolu vidíme finálny návrh.

Čo od vás potrebujeme?

  • Fotografie a rozmery prevádzky, ktorú chcete označiť či zariadiť, alebo adresu a my si ju nafotíme a zameriame aj sami.
  • Logo v krivkách, ideálne súbory s koncovkami .ai, .eps, .pdf (respektíve Vašu predstavu o tom, čo má Vaše logo vypovedať či symbolizovať a spolu ho pre vás vymyslíme, vytvoríme a aj vytlačíme.).
  • Obrázky a texty, ktoré chcete pri označení prevádzky použiť – obrázky nie sú povinnosť, radi Vám s výberom pomôžeme.
  • Text pre otváracie hodiny – každá prevádzka musí byť zo zákona označená informáciami o časoch otvorenia, menom vedúceho prevádzky, názvom a adresou prevádzkovateľa a telefónnym kontaktom.
  • Informácie od majiteľa stavby, čo všetko môžeme, prípadne nemôžeme – môže sa napríklad stať, že majiteľ stavby nedovolí čokoľvek inštalovať na fasádu budovy, aj s tým sme sa už stretli.

Vyrobiť  

Vyrobíme akékoľvek označenie prevádzky, budovy, obchodu – svetelné i nesvetelné, vrátane rôznych jedinečných polepov, interiérové prvky a doplnky. Samotná realizácia sa odvíja od schváleného návrhu. Spôsob, ako to vyrobiť, nechajte už na nás. Malú časť realizácií nájdete v našej galérii alebo v realizáciách:

  • polepy výkladov – tlačená grafika, rezaná grafika, svetelná grafika na čírom plexiskle, na protislnečnej fólii, zrkadlovej fólii, fólii s pieskovým efektom.
  • svetelné portály a 3D logo,
  • svetelné boxy alebo 3D logá,
  • nesvetelné portály alebo 3D boxy,
  • svetelné alebo nesvetelné výstrče,
  • bannery na fasádach budov, na stenách interiérov,
  • wall wrap - polep fasády budovy aj v exteriéri*,
  • brandové označenia v interiéri i exteriéri,
  • stojany, vitríny, doplnky, ....

* Dnešné materiály dokážu divy. Namiesto náteru vieme grafiku vytlačiť na fóliu, ktorá je vhodná na polep celej plochy fasády zvonku a vydrží Vám minimálne 10 rokov. Ide o jedinečnú NOVINKU na trhu reklamy. 

Inštalovať

Inštalujeme kdekoľvek na Slovenku, vo výškach aj zo zeme.  Vašu jedinečnú reklamu na mieru prispôsobíme Vašim požiadavkám nielen v návrhu, ale Vám ju po schválení návrhu nielen vyrobíme, ale i dovezieme , na mieste nainštalujeme a otestujeme.

 Ozvite sa nám s Vašimi požiadavkami a my pre Vás navrhneme riešenie na mieru.

 

Aký je priebeh našej spolupráce?

            Po zaslaní Vašej požiadavky sa s Vami spojíme online alebo si dohodneme konzultáciu v našich priestoroch či u Vás, to už sa dohodneme. Na prvé stretnutie budeme potrebovať pôdorys a rozmery priestoru, fotky súčasného stavu, informácie o možných obmedzeniach zo strany majiteľa budovy, resp. priestoru, poznať Vaše predstavy i požiadavky. Spolu si prejdeme rôzne možnosti a náročnosti jednotlivých realizácií. Na základe našej úvodnej komunikácie určíme cenovú ponuku za jednotlivé 3D návrhy. Po schválení cenovej ponuky sa vrhneme na ich prípravu. Bude nám cťou navrhnúť pre Vás miesto, kde sa budete spolu s Vašimi klientmi cítiť spokojne a príjemne. Naše vzájomné projekty pripravujeme kvalitne a precízne, preto je i čas na tvorbu veľmi individuálny. Zvyčajne trvá do 14 dní od schválenia kalkulácie. Jednotlivé návrhy riešení Vám zašleme spolu s kalkuláciou na realizáciu jednotlivých riešení do výslednej podoby. Samotnú realizáciu sa snažíme koordinovať v čo najkratšom možnom čase v závislosti od náročnosti samotného projektu.  

V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia